Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Hajó.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Hajó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajo.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 19 db
Agárdi Vitorlásiskola

Agárdi Vitorlásiskola

Agárdtól az Adriáig minden ami hajózás - képesítések, képzések, tanfolyamok, túrák...

B, C Hajóvezetői Jogosítvány

B, C Hajóvezetői Jogosítvány

Vitorlás és motoros hajóvezetői tanfolyamok. Legkedveltebb elméleti oktatási formánk az Online tanfolyam, hiszen ez otthonról elvégezhető, saját időbeosztással és utazási költség nélkül. Gyakorlat az Adrián. Szerezd meg nálunk tengeri hajóvezetői engedélyed, tanulj a legjobb módszerrel!

Csizi hajós képzés Tisza-tó

Csizi hajós képzés Tisza-tó

A Csizi Hajós Iskola hajós tanfolyamok indításával és matróz képzéssel foglalkozik a Tisza-tavon. A gyakorlati és elméleti képzés helye az Attilai-öbölben található kikötő. A tanfolyamra jelentkezők megtanulhatnak elkormányozni egy kisebb jollét, vagy akár egy nagyobb körkormányos tőkesúlyos hajót is.

Grand Magyarország

Grand Magyarország

A GRAND felfújható csónakok magyar oldala! Merevtestű (RIB) és összehajtható típusok nagy válsztéka professzionális és sport célra, mentőcsónakok és luxus motorcsónakok, evezős és vitorlás csónakok.

Hajósiskola

Hajósiskola

Az oktatóközpontot azzal a céllal hoztuk létre, hogy igazi hajósokat képezzünk, akik a hajózást, mint életformát szeretik majd, akik tisztelik a vizet, a szelet, egymást. Olyan biztos tudást adunk át amellyel nemcsak egy jogosítványt szerezhető, de a hajózás öröme mellett a és felelősségét is megtapasztalják. Fontos, hogy aki kihajózik, a vízen bízhasson a saját tudásában, hogy tudja, a váratlan helyzetekben is megállja a helyét!

Hajóvezetés

Hajóvezetés

hajóvezetés - Minden ami a hajózással kapcsolatos.

Kapitány leszek

Kapitány leszek

Kishajóvezetői engedély gyorsan, olcsón!

Hirdetés
Navigare Yacting Club

Navigare Yacting Club

Több éves kapcsolatainknak és hajózási tapasztalatunknak köszönhetően, a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani Önnek. A hajoatengeren.hu ideális partnered hajózásban! Az oldalon hajóvezetői tanfolyamra jelentkezhetsz, mind a hazai vizeken, az Adrián vagy a nemzetközi tengereken, de akár megszervezheted hajós túrával egybekötött családi nyaralásod. Az oldalon többek között hajóstanfolyamokra, hajós túrákra, csapatépítő tréningekre lehet jelentkezni. E mellett eladó-bérelhető yachtok, hajók találhatók még az oldalon. Forduljon hozzánk bizalommal! ELÉRHETŐSÉG: Tanfolyamsz ervező és Yacht Broker: Szekeres Dávid E-mail: szekeresdavid@tengerivizsga.hu Mobil: 36-20-298-5388 (éjjel-nappal hívható szám)

Poseidon Tengerész Oktató Központ

Poseidon Tengerész Oktató Központ

A "POSEIDON" Tengerész Oktató Központ az ország olyan, nemzetközileg (IMO) és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által is elismert, hivatásos tengerészeket képző oktatóhelye, ahol tengeri kedvtelési szkippereket is képeznek, és az oktatásait a hatósági vizsgáztató szerv, a Nemzeti Közlekedési Hatóság folyamatosan ellenőrzi és hagyja jóvá.

Tengeri és belvízi hajóvezetői tanfolyamok

Tengeri és belvízi hajóvezetői tanfolyamok

Tengeri és belvízi hajóvezetői tanfolyamok vizsgával! vegyen részt 1 napos, vagy akár 1 hetes hajózással egybekötött B kategóriás hajóvezetői tanfolyamunkon. 1 napos B kategóriás hajóvezetői oktatás 330 Euró/fő, 1 hetes tengeri hajóvezetői képzés vizsgával már 550 Euró/fő-től. Belvízi vitorlás tanfolyam a Dunán, elméleti és gyakorlati felkészítés 89.500 Ft/fő-ért, belvízi kishajó (motoros) hajóvezetői képzés 73.000 Ft/fő-ért. Legyen Ön is Kapitány a Prima Yachttal!

Tengeri vitorlázás az Adrián

Tengeri vitorlázás az Adrián

Tengeri vitorl´s ´s motorcs´nak vezetői tanfolyamok az Adri´n, egy igazi kaland! Legyen ¨n a haj´ kapit´nya, haj´zzon a tengeren!

Tesztvizsga

Tesztvizsga

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által tansegédletként jóváhagyott - folyamatosan karbantartott oktatási anyag és vizsgakérdések, - egyéni tanulást segítő interaktív oktatórendszer, - rendszerbe integrált konzultációs lehetőség, - a gyakorlás több változatú biztosítása, majd az - önellenőrzés lehetősége a tényleges hatósági vizsga elveit követve. Rendszerünket azoknak is ajánljuk akik tanfolyamra járnak, de a hatósági vizsga előtt, még gyakorolnák a vizsgakérdéseket.

Vitorlás oktatás

Vitorlás oktatás

Vitorlássuli.hu / Vitorlás oktatás, vitorlásoktatás,Vitorlás tanfolyam,Vitorlástanfolyam,Vitorlás vizsga,Vitorlás iskola,Vitorlásiskola,Vitorlázás,Vitorlás bérlés,Hajóbérlés,Hajó bérlés,Balatoni vitorlázás,Balaton,Vizsga

Vitorlás oktatás - Vega Yachtsport

Vitorlás oktatás - Vega Yachtsport

Balaton vitorlás, vitorlázás Balatonfüred, vitorlás oktatás, hajóbérlés. Vitorlázás Balatonfüred kikötőjéből - vitorlás oktatás és hajóbérlés komplex szolgáltatása egy helyen. A Vega Yachtsport teljes körű szolgáltatást biztosít, hiszen 1992-óta működő cégünk Balatonfüred kikötőjében vitorlás oktatás, hajóbérlés, hajóépítés és hajójavítás szolgáltatásokkal egyaránt foglalkozik.

Vitorláskalandok az Adriá

Vitorláskalandok az Adriá

Vitorláskalandok az Adrián! hajóvezetői engedély, hajósvizsga teszt, horvát hajos jogositvany,tengeri vezetői vizsga,adriai vitorlás vizsga,hajós jogositvány,vitorlás tengeri jogosítvány nap alatt,hajo vezetése,horvát hajó jogosítvány,vitorlásvizsga garancia,a wwwkalandatengerenhu weboldalt a yachting holiday bt üzemelteti székhely: nagybaracska petőfi u,hajó németországból,hajóvezetői engedéj,wwwkalandatengerenhu,tengeri vizsga,hajovezetői vizsga,hajó vezetés,hajózási,hajos vizsga,vitorlás oktatás,vitorlás tanfolyam adria,hajóvezetői tanfolyam,kalandatengerenhu,hajós vizsga,hajósvizsga,hajosvizsga,hajózási jogosítvány,hajózás,tengeri hajóvezetői vizsga,hajóbérlés adria,kalandatengeren,vitorlásvizsga,hajóvezetői engedély,vitorlázás,hajó vizsga,hajó bérlés az adrián,hajó jogosítvány,hajóvezetői vizsga,yachting holiday,vitorlás vizsga,hajó,jetski

Tuti menü