Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajókereskedések képes leírás - Hajó.tlap.hu
részletek »

Hajókereskedések - Hajó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajo.tlap.hu » Hajókereskedések
Keresés
Találatok száma - 10 db
Adria-Duna Trade Kft.

Adria-Duna Trade Kft.

Az Adria-Duna Trade Kft. professzionális, hajózási elektronikus-navigációs berendezések kereskedelmével, beépítésével és javításával foglalkozik.

Comar Yachts

Comar Yachts

"A vitorlás jachtok kifejezetten olyan hajóosztályt alkotnak, amely egyaránt képviseli a szemet gyönyörködtető látványt és a szelek által biztosított könnyed gyorsaságot. Innovatív megoldásokat vonultatnak fel azért, hogy a legkülönbözőbb időjárási viszonyok között is az elérhető legnagyobb komfortot biztosítsák és mindemellett a lehető legbiztonságosabb vitorlázás élményét nyújtsák."

Delphia Yachts

Delphia Yachts

ÜDVÖZÖLJÜK A DELPHIA VITORLÁSOK VILÁGÁBAN! A Delphia Yachts lengyelországi hajó építő vállalat. 1990-ben, családi vállalkozásként, Sportina néven kezdte meg működést. A 2000-es évek elején komoly fejlesztés és tőkebevonás eredményeként a kis cég átalakult és mára egy világszerte ismert hajóépítő vállkozássá, a Delphia Yachts-á vált. Jellemzően alacsony árfekvésű, de tengerálló és kényelmes túrahajókat építő üzemről van szó, dealeri hálózata lefedi Észak-Amerikát, Európát és Oroszországot, a Közel-Keletet, Japánt, és Dél-Afrikát. A gyár modelljei minden évben díjakat nyernek a különböző hajókiállításokon, a Delphia 33 jelölve volt a legrangosabb európai díjra is. Modelljeiket több változatban építik, még a 40 lábas mérethez is kérhető a balatoni viszonyoknak is megfelelő tőkesúly, merülés.

Elite Yachts

Elite Yachts

Az Elite Yachts Kft 2005-ben alakult és két fő profilja van - a hajóértékesítés és a hajóbérlés.

Gumihajó

Gumihajó

gumihajo, gumihajó, motoroshajo, motoroshajó, felfujhatohajo, felfújhatóhajó, motorcsonak, motorcsónak, zar, zar 43, zar 47, zar 53, zar 57, zar 61, zar 65, zar 73, zar 75, rigid inflatable boat, rib

Hajóbázis

Hajóbázis

Igen. A szabad élet, és a hajózás szeretete segített létrehozni egy új vállalkozást, mely Magyarországon Hajóbázis Kft. néven került bejegyzésre. A Hajóbázis Kft. 2008 szeptemberi megalakulásánál az a cél vezérelte az alapítókat, hogy a hajózás, a vízi élet minél több ember számára legyen elérhető, és szerezzen nekik életre szóló élményeket. Így a termékpalettára két tradicionális olasz cég, az EOLO és a SAVER gyárak színvonalas, ugyanakkor kedvező árú hajói kerültek. Ezek a gyártók már megbíztak az alapítók szakmai tudásában és elkötelezettségében, így Magyarország (EOLO, SAVER) és Románia (EOLO) területére, kizárólagos forgalmazási jogokat biztosítottak. A Hajóbázis Kft. kínálatában a hajók mellett természetesen fontos szerepet szán a külmotorok, különféle kiegészítők, trélerek forgalmazásának is. A Hajóbázis Kft. első jelentős bemutatkozása a 2009 februári Budapest Boat Show-n lesz, ahol 8 hajóval vesznek részt a kiállításon. Itt egy nagyméretű, kb. 400 m2-es, hangsúlyos stand kerül kialakításra, mely méltóképpen mutatjuk be a magyar érdeklődők számára is a képviselt két olasz márkát. A kiállításra várjuk a hajógyártó cégek tulajdonosait is, akik jelenlétükkel is szeretnék meg

Hírös Yacht Club Kft. - hajó, kabinos hajó, cruiser, motorcsónak

Hírös Yacht Club Kft. - hajó, kabinos hajó, cruiser, motorcsónak

Cégünk a  Saver hajógyár kereskedelmi képviseletét látja el Magyarországon. A hajógyár termékei közt, nyitott motorcsónakok, kabinos hajók, horgászhajók, és 10 méter feletti cruiserek is megtalálhatók. A Saver hajók biztosítják a maximális kényelmet fedett és nyitott típusoknál egyaránt. A termékpaletta 21 hajó modellből áll. Az általunk képviselt hajógyár magas színvonalú ugyanakkor kedvező árú termékei közt, reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hajót. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, szeretnénk segíteni minden kedves érdeklődőnek, aki a hajózás szépségét már felfedezte, vagy csak most vásárolná meg első vízi járművét.

Silvermarine

Silvermarine

Hajóbérlés, motorcsónak, motorcsónakbérlés, hajó, hajóértékesítés, bérlés, hajótest, hajómotor

Yachting Invest

Yachting Invest

Új és használt hajók - Vitorlások és Motoros Hajók, valamint luxus Yachtok - értékesítésével foglalkozunk. Hajó márkáink például: Jeanneau, Prestige, stb. Egy hajó remek, értéktartó befektetési eszköz, amely megajándékozza tulajdonosát a hajózás élményeivel. Ezek az élmények, álmok megvalósíthatóak vitorlás és motoros hajóval, tengeren és Balatonon egyaránt. Cégünk hajó befektetési program keretében kedvező vásárlási és hasznosítási feltételeket tud biztosítani ügyfeleinek.

Hirdetés
Yachtpark

Yachtpark

Hajógyárunk száz éve működő hajógyárak tapasztalatait csokorba gyűjtve fejlesztett ki egy új márkát, olyan hajósok számára, akik a biztonság, gyorsaság mellett előtérbe helyezik a praktikusságot és nem utolsósorban a minőséget. A legújabb trendek figyelembevételével tervezett Bluestar hajók gyártását, hosszas előkészületek előzték meg. A teljes egészében Magyarországon készített hajókat, magyar mérnökök tervezték. Figyelembe véve a helyi igényeket, olyan hajókat terveztek, melyek megállják helyüket folyóinkon (Dunán, Tiszán), és kellő biztonsággal meglovagolják a tengerek, óceánok hullámait is. Sikerült kiküszöbölni mindazokat a problémákat, melyeket hajós múltunkból adódóan más hajóknál tapasztaltunk. Hajóink megkapták a Germanischer Lloyd által kibocsátott CE minősítést, ami azt igazolja, hogy megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

Tuti menü