Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajóépítés képes leírás - Hajó.tlap.hu
részletek »

Hajóépítés - Hajó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajo.tlap.hu » Hajóépítés
Keresés
Találatok száma - 16 db
Albomeko Kft

Albomeko Kft

Szolgáltatásaink Vállaljuk: * sérült, megrongálódott csónakok, hajók javítását, átalakítását, ingyenes állapotfelméréssel, szaktanácsadással * acélszerkezetek átalakítását és karbantartását.

Alumínium félgyártmányok

Alumínium félgyártmányok

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is.

Bart Hajó KFT

Bart Hajó KFT

A Bart Hajó KFT teljeskörű hajójavítást és építést végez. Főbb termékeink: kajak, kiteboard, szkiff és douplo gyártás. - The Bart Hajó Ltd. of Hungary provides complete boat construction and maintenance. Main products: sport boats/yachts, kayaks, kiteboards, skiffs, douplo.

Biwak Kft.

Biwak Kft.

Biwak Lakóautó építő Kft lakóautó építés, Lakóautó beépítés, lakóautó szervízelés, készülékek tartozékok beszerelése javítása, árusítása. Truma és Webasto márkaszervíz, lakókocsi szervíz, lakókocsi javítás, Pick-Up lakó felépítmény gyártás, Lakóautó és lakókocsi alkatrészek, felszerelések, Lakóbusz kialakítás, lakókocsi tárolás parkoltatás, lakóautó tárolás parkoltatás, Miskolc.

Classic Boat

Classic Boat

Bemutatkozás Gyerekkoromban tanúja lehettem a pezsgő vízi életnek a Dunán. Szebbnél-szebb, fából készült hajó szelte a folyó hullámait. A víz, a hajó, a fa szeretete vezérelt akkor is, amikor felnőtt fejjel megvettem egy velem egyidős, elhanyagolt fa motorcsónakot, melyet még az akkori nagy csónaképítők egyike készített. A felújítás hosszú ideig tartott, de eközben több szakemberrel megismerkedtem, akiket hasonló érzések kötnek a fából készült hajókhoz, mint engem. Mire készen lett a kishajó, megérett a nagy elhatározás: együtt dolgozunk tovább, létrehozzuk a saját hajógyárunkat! Újra lesz fahajó gyártás Magyarországon, és ezt mi fogjuk megvalósítani. A hagyományokat ötvözni akartuk a modern technológiával és anyagokkal. Első hajónk még a saját garázsunkban készült el, egyedi tervek alapján. Ezt a prototípust minden vízen kipróbáltuk, még a tengeren is. Mindenütt megállta a helyét és a menettulajdonságai beváltották a hozzáfűzött reményeket.

Egyedi hajó ablakok és ajtók készítése

Egyedi hajó ablakok és ajtók készítése

Első osztályú plexi alapanyag. 2003-ban kezdtük tevékenységünket 15 éves műanyag feldolgozási gyakorlattal rendelkezünk. Első sorban hajóablakokat és ajtókat gyártunk. A plexi más felhasználási lehetősége miatt bővítettük a gyártás körét, kiállítási, lakás felszerelési, kereskedelmi, kirakati kellékekkel. Egyedi megrendeléseket is kielégítünk. Vállaljuk továbbá plexi, műanyag lemezek teljes körű megmunkálását, feldolgozását, egyedi ötletek megtervezését kivitelezését. 2006-tól termo plasztikus műanyagok hegesztését is elvégezzük. Forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén és kérjen árajánlatot.

FŰKE Yacht Kft.

FŰKE Yacht Kft.

FŰKE Yacht Kft. - hajó, vitorlás, horgászcsónak, motorcsónak építés, gyártás

Géczy motorcsónakok

Géczy motorcsónakok

Utánfutó, hajó, motorcsónak, horgászcsónak, trimarán, vizisport. A legidősebb Géczy Bertalan az 1930-as években sajátította el a csónakkészítés mesterségét, majd fiával együtt 1939-ben teremtette meg a ma is működő családi vállalkozás alapjait. A háborús körülmények csupán a legalapvetőbb emberi szükségleteket kiszolgáló iparos mesterségek számára hagytak boldogulási lehetőséget, rajtuk kívül minden egyéb mesterség iránti kereslet elapadt, ezek számára a háború kényszerszünetet hirdetett. A megalapítást követően tehát hamarosan, előre nem látható ideig be kellett zárni a Géczy-Műhelyet.

Hirdetés
Karpentech Kft

Karpentech Kft

Cégünk vállalja fa hajók javítását, műanyag testek berendezését, szerelvényezését. Hajók külső munkáit, Teak-fa deck , fa kapaszkodók korlátok és treppnik, illetve egyéb fa kiegészítők készítését (asztal, pad, kormány, fa árbóc stb...) Ezen felül, evezők, pádlik készítését, továbbá fa csónakokat, ladikokat .

Pannon Sails vitorla szabászat

Pannon Sails vitorla szabászat

Pannon Sails vitorla szabászat weblapja. Vállalunk túra és verseny vitorlák készítését, és javítását, valamint egyedi ponyvák készítését.

Proyacht Kft.

Proyacht Kft.

Szolgáltatások Kompok Cégünk fő tevékenységi körébe tartozik a Tiszán jelenleg is üzemelő kompok és átkelőhajók karbantartása. Telephelyünk közvetlenül a Tiszalöki vízerőmű fölötti folyószakaszon fekszik, így sólyaterünknél a mindenkori csekély vízszintingadozás kedvező sólyázási feltételeket biztosít. A hajók és kompok felújításán kívűl cégünk foglalkozik újépítéssel is, melynek során igyekszünk megfelelni a megrendelőink által támasztott bármilyen kérésnek. Speciális hajók Cégünk a nagy múltra visszatekintő Tiszalöki hajógyár üzemeltetője, s így a megőrzött szakembergárdánk tagjai is igen nagy tapasztalattal rendelkeznek úszómunkagépek úszópontonok építésében, javításában, hajóépítésben. Cégünk legújabb saját fejlesztésű terméke az ún. Önürítős uszály. Működésének lényege, hogy a mederkotrás vagy a bányászat (homok,kavics) helyszínén mint egy uszályt megrakodják, utána pedig önjáró módon a lerakás helyére képes menni, ahol az úszótest szétnyitásával üríti ki rakterét.

Style Jacht Kft.

Style Jacht Kft.

A Style Jacht Kft. f? profilja a hajók, vitorlások építése (Sudár Regatta, Scholtz 22, Scholtz 32 ...), javítása(nem csupán üvegszálas, hanem fa hajók is), Elan, Elan Impression vitorlások, motorcsónakok forgalmazása.

Sugó Vízisport

Sugó Vízisport

A Sugó hajótestek korszerű konstrukciók. Kiváló minőségűek, kis szériában gondos kézimunkával, a legjobb alapanyagokból készülnek, így előnyben részesítik a vízisport szerelmesei. A célszerűség, a gazdag alapfelszereltség és az elegancia egyaránt megtalálható ezeknél a típusoknál.

Top Yachting Kft

Top Yachting Kft

Vitorlás hajók építése, javítása, hajóponyvák készítése

Vega Yachtsport - Balatonfüred - Vitorlás iskola

Vega Yachtsport - Balatonfüred - Vitorlás iskola

Balatonfüredi vitorlás iskola, tanfolyam, hajóbérlés, kölcsönzés

Tuti menü